Trepte. Antologie de Proza vol.I, 2017
Trepte. Antologie de Proza vol.I, 2017
Trepte. Antologie de Proza vol.I, 2017
Autor: Cercul literar de la Cluj

Cod produs: C33
ISBN 9786068778310

Disponibilitate: 10
20,00 lei

Cantitate:     

TITLU: TREPTE. ANTOLOGIE DE PROZĂ vol.I, 2017

AUTOR: CERCUL LITERAR DE LA CLUJ


DESCRIERE: 

Prefață: Emilia Poenaru Moldovan

Autori: Alin CORDOȘ, Marian DANCI, Alexandru IANCU, Oxana KOPAS, Eleanor MIRCEA, Radu-Ilarion MUNTEANU, Daniel ONACA, Emilia POENARU MOLDOVAN, Savu POPA, Luminița RUSU, Bogdan STOICESCU, Dumitru TÂLVESCU, Larisa TOMESCU, Rebeka TÖRÖK-ÁGOSTON

Antologia de proză, vol 1/2017 – TREPTE(250 pag.), primul volum din colecția Cercul Literar de la Cluj/proză reunește 14 autori, membri ai Cercului Literar de la Cluj, un cenaclu on line de poezie și proză înființat la 1 august 2016. 
Prezentul volum este începutul unei serii anuale de antologii de proză, în care membrii cenaclului fie vor debuta editorial, fie vor participa cu texte de proză  necuprinse în volumele lor individuale.

Ideea antologiei de proză s-a născut din Lunea de proză din cadrul grupului și s-a materializat în volumul TREPTE, al zecelea volum din colecția Cercul Literar de la Cluj a Editurii Colorama și primul din secțiunea de proză.
Antologia de proză, vol1, TREPTE reunește 14 autori, dintre care un membru al Uniunii Scriitorilor din România, trei autori pentru care prezența în carte este debut editorial (între cei trei se află și o elevă de 17 ani), un autor fără volum individual, dar care a mai fost prezent în alte antologii și nouă autori cu volume de proză individuale apărute în anii precedenți, pe scurt, vârste, teme și experiențe literare diferite. Prezentările lor de la începutul textelor de proză sunt lămuritoare în acest sens.
Locurile geografice de unde provin prozatorii sunt din cele mai diverse: Arad(1), Bistrița(2), București(3), Cluj(3), Craiova(1), Hunedoara(1), Sibiu(2), Suedia(1).
Dar locul de suflet unde ne reunim cu toții, antologatori și antologați, este Editura Colorama cu colecția sa Cercul Literar de la Cluj - proză. – Emilia Poenaru Moldovan

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Carte: slabă           excelentă

Introduceţi codul din imagine: