Aveți întrebări?

editura@colorama.ro

Fântâni - Antologie de proză (vol III)

30 lei

Antologia "Fântâni" - proză (364 pag.) Autori: MIHAI VICTOR AFILOM, VERONICA BACIU, CAMELIA BUZ..

Antologia "Fântâni" - proză (364 pag.) 

Autori: MIHAI VICTOR AFILOM, VERONICA BACIU, CAMELIA BUZATU, MARIAN DANCI, ANGELA DUMBRAVĂ, TATIAN MIUȚĂ, REBECA OANȚĂ, FENICIA PETRUȚ, TEODOR SĂRĂCUȚ-COMĂNESCU, BOGDAN STOICESCU, CRIN-TRIANDAFIL THEODORESCU, CORINA VLĂDOIU.  

"Anul 2019, instituit în România ca ANUL CĂRȚII, îl celebrăm și noi, Cercul Literar de la Cluj, publicând cărți valoroase și invitând oamenii la lectură.

Pe lângă alte 7 volume tipărite în această toamnă la editura Colorama - 4 de poezie, 2 de proză și unul de cronici literare – Cercul Literar de la Cluj alcătuiește a treia Antologie de proză, FÂNTÂNI, cu 12 autori de vârste, profesii și proveniențe geografice diferite. Autorii și prozele lor – fragmente de roman, nuvele, povestiri – sunt acompaniați de notele critice ale unor membri din gruparea literară de la Cluj ale căror nume apar și în revistele literare de prestigiu din țară.

Scene din timpul războiului, amintiri din copilărie sau tinerețe, încleștări pe viață și pe moarte într-un prezent otrăvit de politică, iubiri pătimașe sau neînțelese, personaje memorabile, distopie, legături până la contopire cu natura și creatorul dar și umor și voie bună, vechi obiceiuri și cuvinte puse aici ca să nu fie date uitării – toate aceste le veți găsi în FÂNTÂNI, scrise cu talent și o deosebită dragoste pentru limba română." - Emilia Poenaru Moldovan

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun