Aveți întrebări?

editura@colorama.ro

Supercampionii Clujului vol. I & II

  • Autor: Ovidiu Blag
  • Cod produs: C03
  • ISBN: 606936840-1
  • EAN: 9786069368404
  • Disponibilitate: 2
60 lei

Clujul are o istorie marcată de evenimente remarcabile. Istoria şi spiritul comunitar nu sunt în..

Clujul are o istorie marcată de evenimente remarcabile. Istoria şi spiritul comunitar nu sunt însă structurate de instituţii sau de clădiri. Ele sunt produsul oamenilor.

Care sunt oamenii care au definit spiritul şi atracţia magnetică a acestui oraş? Care ar fi numele pe care le-am aşterne instinctiv pe o foaie de hârtie ca răspuns la această întrebare? Din ce perioadă? Din ce domeniu? Răspunsul este greu pentru că, din fericire, Clujul a avut întotdeauna personalităţi gata să construiască pentru comunitate.

Ovidiu Blag ne propune, cu modestie, o listă de excepţie cu astfel de oameni.

Sportul a însemnat întotdeauna mai mult decât efort fizic. A însemnat inteligenţă, sacrificiu pentru comunitate, dăruire, spirit competitiv.

În Supercampionii Clujului, dincolo de imaginile unor mari sportivi, găsim figuri emblematice ale oraşului, carac­tere care ne arată ce înseamnă lupta, rigoarea, viaţa şi Victoria. Nu avem numai poveşti fericite (happy-ending-urile nu sunt uşor de obţinut în această parte de lume), dar dincolo de asta, un lucru este comun în viaţa eroilor: exce­lenţa.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun