FREAMĂTUL EDENULUI SCORBUROS
FREAMĂTUL EDENULUI SCORBUROS
FREAMĂTUL EDENULUI SCORBUROS
Autor: Cristian Contras

Cod produs: C37
ISBN 9786069056264

Disponibilitate: 10
15,00 lei

Cantitate:     

Cristian Contras, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timişoara, a publicat nouă cărţi în limba română de-a lungul, dar mai ales de-a latul patriei şi una în engleză, pe tărâmul sherifului din Nottingham, un individ răspopit, traseist şi trecut nu demult în tabăra lui Robin Hood.
 
Autorul a purces voiniceşte să descalece în Englitera în fragedă pruncie, respectiv trecut sensibil de patruzeci de primăveri. Despre scriitorii de umor se spune că nu se coc niciodată!... Contaminat iremediabil de umorul englezesc (O dată contaminat, pe veci îndoctrinat!), un umor mai virulent, mai insidios şi mai contagios ca Marea molimă, care a jucat odată cu mult sârg, dar fără tact tontoroiul pe insula plantageneţilor.
 
Lucrarea de faţă a fost în esenţă inspirată de magnitudinea discursului unui palustru ministru român înaintea Parlamentului european spinalizat... Situată conceptual, filogenetic şi ontogenetic la egală distanţă între Originea speciilor lui Charles Darwin şi Capitalul lui Marx, cartea conţine elemente de adâncă extracţie filosofică din Tezele din aprilie ale lui Nicolae Ceauşescu... Profund mobilizatoare, luată în mână nu te mai poţi dezlipi de ea, mai ceva ca de Cărticica roşie a lui Mao, folosită în principal ca plici împotriva duşmanului de clasă şi a vrăbiilor deviaţioniste, de către tinerimea revoluţionară.    
 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Carte: slabă           excelentă

Introduceţi codul din imagine: