Aveți întrebări?

editura@colorama.ro

Coliba mea de ceamur

10 lei

Vasi Cojocaru-Vulcan semnează volumul de debut Coliba mea de ceamur(92 pag.), al optulea din co..

Vasi Cojocaru-Vulcan semnează volumul de debut Coliba mea de ceamur(92 pag.), al optulea din colecția "Cercul Literar de la Cluj/poezie" a Editurii Colorama.

"Creația poetică a lui Vasi Cojocaru-Vulcan, reflex spiritual și sinteză a multor generații de dinaintea lui, poate trezi noi vibrații afective și un sporit grad de reflecție în cititori, ca un mesager sincer, inspirat, al adevărurilor și simțămintelor vieții noastre de toate zilele. Este o picătură de eternitate într-o astfel de lucrare, a talentului și a zeului creator – ca de altfel în creațiile tuturor celor înclinați spre frumos – încât poetul nostru poate spune ca Horațiu: Non omnis moriar (nu voi muri de tot), căci partea cea mai bună a ființei umane a cristalizat în versuri memorabile gânduri și simțiri profund umane la o temperatură înaltă a verbului tămăduitor de suferințe. Lirism, modernitate, expresivitate autentică în densitatea și culorile verbului, poezia lui Vasi Cojocaru-Vulcan este mesajul unui talent indiscutabil cât și un reper cert în configurația liricii de astăzi!" - Christian W. Schenk (prefaţă)

"Poetul face parte dintr-un clan select, cel al persoanelor care iubesc necondiționat poezia și i se dăruiesc în întregime.„Tot zbuciumul mării-ntr-o scoică.../viața mea toată/ ocean de neliniști” își rezumă poetul destinul artistic." - Emilia Poenaru Moldovan.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun